luni, 4 martie 2013

MANCARE DE PASTAI VERZI SI MAZARE

 Ingrediente:
* o punga de carne tocata
* o punga de mazare sau mazare in conserva
* jumate de kilogram de pastai verzi
* sare, piper, vegeta, ulei
* verdeata tocata,
* 4 catei de usturoi,
* 2 cepe
*3 rosii

Mod de preparare:
Intr-o tigaie se prajeste in ulei carnea tocata (dezghetata in prealabil), impreuna cu usturoiul tocat si ceapa tocata marunt, rosiile tocate fin si verdeata tocata, pana cand se gateste foarte bine carnea.

Se adauga putina apa si se lasa sa fiarba bine.

Separat, in alt vas se fierb bine pastaile de fasole cu putina sare si vegeta pana cand devin moi, iar inspre final se adauga si mazarea
(deoarece aceasta fierbe mult mai repede).

Se scot pastaile si mazarea intr-o sita mare cu gauri,
si se scurg bine de apa. Apoi se adauga pastaile de fasole si mazarea, fierte si scurse de apa, in tigaia unde s-a gatit carnea tocata cu rosiile, usturoiul si verdeata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes